E-knihaMyslivecká kuchyně staročeská
- Autor:
- Vydal:
- Dauphin
Nejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří rádi vaří tradičně a krásně. Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i... Více
Dárek v hodnotě 500 Kč každý měsíc.
Vyzkoušet za 1 KčNejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří rádi vaří tradičně a krásně. Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i... Více
Nejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří rádi vaří tradičně a krásně.
Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu staročeských receptů jak chutnou krmi z darů našich hvozdů připraviti.
Sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce.
Více jak 1000 receptů doplněných dobovými rytinami, rejstříky a vysvětlivkami.
| Autor | Růžena Záborská |
|---|---|
| Vydavatel | Dauphin |
| Vydáno | 2015 |
| Počet stran | 382 |
| Formáty | ePUB, Mobi |
| Velikost | ePUB (2 MiB), Mobi (2 MiB) |
| ISBN | 978-80-727-2560-1 |
| Jazyk | Čeština |
Pro co nejlepší zážitek z procházení webu - aby fungovalo vyhledávání, abychom si pamatovali, co máte v košíku, abyste jednoduše zjistili stav vaší objednávky, abychom vás neobtěžovali nevhodnou reklamou a abyste se nemuseli pokaždé přihlašovat.
Proto od vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web zlepšovat.