Scott Ian - I'm the Man: Autobiografie týpka z Anthrax

Číst ukázku Ukázka

Scott Ian - I'm the Man: Autobiografie týpka z Anthrax

Autobiografie Iana Scotta je svižný, humorný memoár muže, který založil ANTHRAX, kapelu, která prokázala, že sekaný thrash metal a legrace se navzájem nevylučují. Přes různé změny v sestavě, průsery ze strany labelů, rock’n’rollový chaos a záplavu nepředvídatelných událostí, Scott vždy přistupoval k životu s úsměvem. Směšné a místy absurdní zákonitosti hudebního průmyslu však nezvrátily jeho k smrti vážnou touhu prorazit s ANTHRAX. Jeho vášeň pro hudbu prokazuje vyhlášeně energickými koncerty a ačkoli by mohl, nenechal si Scott nechat slávu stoupnout do jeho holé, kozím vousem ozdobené, hlavy. I’m the Man je sžíravé dílo plné upřímnosti muže, který dokázal vybudovat a udržet metalovou instituci ANTHRAX po více než 40 let!

Občanským jménem Scott Ian Rosenfeld vypráví svůj životní příběh s naprostou upřímností a nenechává na nikom suchou nit, tím nejméně na sobě. Jako malý chlapec vyrůstající v židovské rodině v newyorské čtvrti Queens, zažil své hudební zjevení, když viděl koncert KISS v televizi. Přelomová událost jej pak zavedla na cestu fanouška tvrdé hudby. Leč ani hlasité pouštění rockových desek nepřehlušilo časté hádky jeho rodičů, a tak Scott před dysfunkční rodinou utíkal do neméně turbulentního světa heavy metalu. Z toho bodu pak odvíjí kompletní historii ANTHRAX, od samých počátků až po současnou kapelní obrodu. Do detailu se dozvíte okolnosti vzniku nesmrtelných thrashových klasik jako ,Spreading the Disease', ,Among the Living' a v žebříčcích bodující ,State of Euphoria'.

Na své cestě kariérou si Scott vzpomíná na trýznivé i zábavné příběhy z dlouhý cest po světě. Byl očitým svědkem vzestupu METALLIKY, pařil s Dimebagem Darrellem v jeho největší slávě a rozjížděl to se Zakkem Wyldem. Historka, jak v Londýně uniknou s Cliffem Burtonem vězení, poté co jezdili v metru údajně pod vlivem drog, je k nezaplacení.

I’m the Man rovněž rozebírá Scottovi strasti a boje. Přiznává své slabosti a odhaluje chyby, které nadělal na cestě k plně funkčnímu dospělému životu. Manželství se zpěvačkou Pearl Aday a narození prvního syna z něj udělalo spokojeného rodinného typa, který konečně nalezl svůj vnitřní klid.

Poprvé v češtině!

419 Kč Cena vč. DPH

detail ? Jak číst e-magazíny?